FAQ

Over Speakerz

Speakerz is voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Maar omdat we 1.5 jaar stil hebben gezeten, maken we voorlopig een uitzondering. Zo mag je als je bijna 12 bent of net 16 bent ook naar binnen.

Je mag je kleden zoals je wilt, maar een uitzondering is wel het dragen van sportkleding, zoals een joggingbroek. Dat vinden wij niet helemaal passen.

In het uitgaansleven wordt er altijd kritisch gekeken naar je kleding, en joggingbroeken worden bijna nergens geaccepteerd. Dus wij zijn van mening: wen er maar aan 🙂 

Tijdens onze evenementen maken wij foto’s en video’s die we voor promotionele doeleinden gebruiken. Bij het aanschaffen van een ticket ga je automatisch akkoord dat er foto’s en video’s van je worden gemaakt.

Wij zijn natuurlijk niet de moeilijkste en zullen – als je je bij een bepaalde foto niet prettig voelt – deze weer verwijderen als je ons dat aangeeft. Maar dat zijn uitzonderingen en dit wordt niet standaard gedaan. Dit omdat we anders bezig blijven met content verwijderen.

Vanwege de huidig geldende maatregelen begint Speakerz – in plaats van 20:00 uur – nu om 19:00 uur. Je kan dan naar binnen tot maximaal 22:00 uur.

Eenmaal binnen = binnen.

Er wordt bij het verlaten van het feest gecontroleerd of de bezoeker wordt opgehaald.

Mocht je om welke reden dan ook later zijn – of eerder wegmoeten – meld het dan bij ons. Je kan het contactformulier hiervoor gebruiken of mailen naar info@speakerz.nl

Omdat we eigenlijk 1.5 jaar stil hebben gelegen, hebben we besloten niet streng te controleren op leeftijd. 

Zo mag je als je bijna 12 bent naar binnen, maar ook als je 16 bent maken wij een uitzondering. 

Het hebben van een geldige legitimatie is wel verplicht.

Dat kan! Neem dan even contact met ons op. Je kan een mail sturen of het contactformulier gebruiken.

Alvast bedankt voor het meedenken. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een reactie. En als het een hele goeie vraag is, vind je deze ook hier terug! 🙂

Dat kan door gebruik te maken van de contactgegevens op de contactpagina

Veiligheid en algemene informatie

Jazeker, het bij je hebben van een geldige ID-kaart of paspoort is verplicht. Een kopie mag ook, alleen moet deze duidelijk zichtbaar is.

Een schoolpas, Magister of OV mag ook. 

Ja, het is verplicht om een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag te laten zien. 

Je kunt je gratis laten testen bij testenvoortoegang.nl. Een uitslag heb je al binnen een half uur! Zorg dat je op tijd een afspraak maakt. De testlocatie sluit namelijk al vroeg.

Een zelftest is helaas niet geldig, evenals een vaccinatiepaspoort (gele boekje) niet.

Ja, wij maken geen onderscheid in leeftijd. Iedereen die binnen wil komen moet zich laten testen.

Ook de volledige organisatie, het personeel van de locatie en de vrijwilligers worden getest. We maken dus voor niemand een uitzondering.

Zie bovenstaande vraag met informatie hierover. 

Jazeker. Vanuit P60 is 5 man gecertificeerde security aanwezig. Zij zijn volledig getraind op calamiteiten en de vluchtroutes van de locatie.

Medewerkers van de organisatie werken al ruim 10 jaar met P60 samen en zijn als geen ander goed op elkaar afgestemd. Zij ondersteunen en helpen waar wenselijk.

Ja, Speakerz gaat door. Wij hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat er op een veilige en verantwoorde wijze gefeest kan worden.

Zo wordt er aan de deur streng gecontroleerd op het bij je hebben van een geldige QR-code of testbewijs. Er wordt geen genoegen genomen met zelftests. Ook al het personeel ondergaat dezelfde procedures.

De zaal wordt tot 75% capaciteit gevuld, aldus de richtlijnen van het RIVM.

Mochten er toch vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan, maar het is niet gegarandeerd dat ze de avond zelf nog beschikbaar zijn.

Verschillende promotors van Speakerz verkopen tot aan het evenement kaartjes. Als zij alles hebben verkocht en de kaarten online zijn ook uitverkocht, dan is er aan de deur niks meer beschikbaar. We raden je daarom aan tijdig je kaartje(s) te kopen.

P60 werkt met kluisjes. Je betaald eenmalig €2. In een kluisje passen 2 jassen. Het is dus aan te raden dit met iemand anders te delen.

Ja dat kan. Zowel pinnen als contant betalen is mogelijk.

Je haalt beneden bij de foyer muntjes die je bij de bar kan omwisselen voor een drankje.

1 muntje kost €2,90.

Alle frisdranken zijn 1 muntje en Redbull is 1.5 munt, dus kost €4,35.

Omdat wij diverse activiteiten, workshops en evenementen organiseren is het soms nodig om wat gegevens van je te weten. Deze geef je alleen af door het gebruikmaken van de contact- of aanvraagformulieren. We gebruiken ook trackingcookies om het gedrag van onze bezoekers in kaart te brengen. Daarmee kunnen we de pagina’s beter inrichten.

Wil je precies weten hoe we met je gegevens omgaan? Bekijk dan onze privacyverklaring op deze pagina.

Speakerz is onderdeel van Stichting Future Face. Wij vinden de maatschappelijke waarde zwaarder wegen tegen de commerciële.

De privacy en algemene voorwaarden van Stichting Future Face zijn daarom ook van toepassing op Speakerz.